Into Health & Care Oy ja sykevaihtelun mittaamisen edelläkävijä, hyvinvointianalyyseja tarjoava Firstbeat tekevät yhteistyötä urheilijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Psyykkisen valmennuksen yhdistäminen fysiologisiin mittauksiin tuottaa kattavasti tietoa hyvinvoinnista, jolloin asiakas saa entistä tehokkaampia ja yksilöidympiä menetelmiä omaan arkeensa hyvinvoinnin edistämiseksi.

Yhteistyön myötä psyykkisen valmennuksen prosessia voidaan vahvistaa laadukkaan datan avulla, jolloin tieto urheilijan todellisesta voinnista esimerkiksi rasituksen ja palautumisen suhteen on helpompi todentaa erityisesti paljon urheilevien lasten ja nuorten kohdalla.

SYDÄMEN SYKEVÄLIVAIHTELUN SEURANTAAN PERUSTUVA FYSIOLOGINEN MITTAUS (kesto 3 vrk)

 

Firstbeat hyvinvointianalyysi on sydämen sykevälivaihteluun perustuva yksilöllinen mittaus. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysi voidaan toteuttaa myös ryhmille ja joukkueille. Ryhmämittaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti ryhmän koon mukaan. Kerro tarpeesi niin suunnittelemme sinulle kokonaisuuden palvelemaan tiimisi hyvinvointia!

Lue lisää: www.firstbeat.com

Sisältö: 

  • Firstbeat hyvinvointianalyysin toteuttaminen (kesto 3vrk)
  • henkilökohtainen kirjallinen ja suullinen palaute (30min)

Hinta: 169€ (sis.alv.24% = 40,56€)

Tilaa tästä!