Olemme suomalainen INTO-valmennus. Tarjoamme psyykkisen hyvinvoinnin ja valmennuksen asiantuntijapalveluja yksilöurheilijoille, joukkueille ja organisaatioille.

Olemme erikoistuneet urheilevien lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja mielen taitojen vahvistamiseen urheilijapolun kaikissa vaiheissa. Huippuvalmentajamme ovat laillistettuja ja kokeneita sosiaali- ja terveys- tai opetus- sekä liikunta-alan ammattilaisia. Toimimme kaikkialla Suomessa.

AJANKOHTAISTA

     Suureen suosioon nousseet INTO-valmennuksen webinaarit jatkuvat: vallitsevien sulkurajoitusten vuoksi kolme webinaaria nyt täysin ilmaisena!

Webinaarit keskittyvät urheilevan lapsen ja nuoren mielen taitojen, itseluottamuksen, tunteiden käsittelyn ja motivaation vahvistamiseen arjessa. Halutessasi voit ilmoittautua mukaan kaikkiin kolmeen webinaariin! Jokainen webinaari on kestoltaan n. 45min.

Klikkaa itsesi sinua kiinnostavaan webinaariin ja ilmoittaudu mukaan, tuetaan yhdessä lasten ja nuorten, vanhempien, valmentajien, seurojen ja lajiliittojen jaksamista!

Itsetuntemuksen ja mielen taitojen vahvistaminen

keskiviikkona 10.3.2021

Tunteet urheilussa

keskiviikkona 17.3.2021

Motivaatio arjessa

keskiviikkona 24.3.2021

PALVELUT

Urheileva lapsi & mielen taidot

7-12v

Urheileva nuori & mielen hyvinvointi

13v +

Huippu-urheilija & mielen tasapaino

Lajiliitot, seurat & valmentajat

Firstbeat
hyvinvointianalyysi

INTO-akatemia

sponsoriohjelma

Laura Andelin

INTO-valmennuksen perustaja ja toimitusjohtaja

Miksi INTO-valmennus?

Psyykkinen
valmennus

Toteutamme ja kehitämme laadukkaita psyykkisen hyvinvoinnin ja valmennuksen asiantuntijapalveluita sinulle, joukkueellesi tai organisaatiollesi käytännönläheisellä tavalla.

Huippu-
ammattilaiset

Asiantuntijamme ovat laillistettuja sosiaali-, terveys-, opetus- tai liikunta-alan ammattilaisia. Meillä on pitkä työkokemus eri ikäisten ja tasoisten urheilijoiden kanssa työskentelemisestä.

Siellä
missä sinäkin

Psyykkisen hyvinvoinnin asiantuntijamme työskentelevät valtakunnallisesti siellä missä sinä ja tiimisi toimitte. You can ”challenge your mind & reach your goals” also in english, också på svenska.

Tilaa uutiskirje! Saat sähköpostiisi ajankohtaista tietoa

INTO-valmennuksen aiheista ja tapahtumista.