Psyykkinen valmennus eli hyvinvoinnin vahvistaminen ja mielen taitojen tukeminen tukee joukkuetta ja urheilijaa parhaiten silloin, kun se suunnitellaan luontevaksi ja säännöllisesti toistuvaksi osaksi jatkuvaa harjoittelua.

Olemme erikoistuneet eri ikäisten ja tasoisten yksilöiden ja joukkueiden pitkäaikaisen läpi kauden tai kausien kestävien psyykkisen valmennuksen kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Intohimonamme on lasten ja nuorten urheilun kehittäminen siten, että hyvinvointi ja mielen taidot kehittyvät samassa tahdissa muiden valmiuksien kanssa!

Lataa INTO Sport tuote-esite tästä!

Lataa esite

Ryhmävalmennus

INTO TEAMS JUNIOR -URHEILEVIEN LASTEN PSYYKKINEN VALMENNUS JOUKKUEILLE (alle 13v)

Kuinka voin tukea vanhempana lapsen harjoittelua? Miten joukkuehenkeä vahvistetaan? Miten luon vanhempien kanssa toimivan yhteistyösuhteen? Ristiriitoja joukkueessa ja sen ulkopuolella – mitä tehdä? Lapsen innostus lopahtaa, kuinka tuen?

INTO Teams junior level – alle 13v lapset on psyykkisen valmennuksen läpi kauden kestävä kokonaisuus, joka on suunnattu aktiivisesti urheilevien lasten psyykkisten taitojen ja harjoittelun tukemiseen vahvistamalla lasten ja hänen ympärillään toimivien aikuisten osaamista. Työskentelyn aikana tutustutaan lapsen ikätasoiseen kehitykseen, keskittymisen taitoihin, motivaatioon, itseluottamuksen vahvistamiseen ja muihin teemoihin, jotka tukevat alakouluikäistä lasta kokonaisvaltaisesti.

Sisältö: 

 • tapaamiset valmennuksesta vastaavien kanssa
 • ryhmätapaamiset lasten vanhempien ja valmentajien kanssa
 • psyykkisen valmennuksen materiaali ja harjoitteet
 • urheilijoiden havainnointia ja/tai urheilijoiden ohjaus

Valmennuskokonaisuus suunnitellaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti tilaajan tarpeiden pohjalta

INTO TEAMS YOUTH -URHEILEVIEN NUORTEN PSYYKKINEN VALMENNUS JOUKKUEILLE (yli 13v)

Kuinka saan pelaajien osaamista vahvistettua? Miten vahvistan joukkuehenkeä? Kuinka tuen nuoria joukkueena ja yksilöinä? Mistä tiedän treenataanko liikaa vai liian vähän? Kuinka vahvistan kilpailemisen taitoja?

INTO Teams junior level – yli 13v nuoret on psyykkisen valmennuksen läpi kauden kestävä kokonaisuus, joka on suunnattu tavoitteellisesti urheilevien nuorten psyykkisten taitojen harjoittelun vahvistamiseen.

Sisältö:

 • tapaamiset valmennuksesta vastaavien kanssa
 • alkukartoitus urheilijoille
 • ryhmätapaamiset vanhempien ja valmentajien kanssa
 • psyykkisen valmennuksen materiaali ja harjoitteet
 • urheilijoiden havainnointia ja ohjausta

Valmennuskokonaisuus suunnitellaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti tilaajan tarpeiden pohjalta

INTO TEAMS PRO -AMMATTIURHEILIJOIDEN PSYYKKINEN VALMENNUS JOUKKUEILLE

Tiedänkö mitkä asiat vaikuttavat suoriutumiseeni? Ovatko psyykkiset taitoni huipputasolla? Kuinka vahvistan suoriutumistani kilpailuissa? Miten, kuinka ja miksi palaudun?

INTO Teams Pro Level On psyykkisen valmennuksen läpi kauden kestävä kokonaisuus, joka on suunnattu ammattimaisesti urheilevien urheilijoiden psyykkisten taitojen ja harjoittelun vahvistamiseen. Psyykkisen valmennuksen kokonaisuus suunnitellaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti yhteistyössä valmentajien ja urheilijoiden kanssa.

Valmennuskokonaisuus suunnitellaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti tilaajan tarpeiden pohjalta

INTO SPORTS ORGANIZATION -PSYYKKINEN VALMENNUS URHEILUSEURASSA

Kuinka voin vahvistaa imagoamme hyvinvoivana urheiluseurana? Ovatko valmentajamme ajan tasalla psyykkisen valmennuksen menetelmistä? Miten voin tukea urheilijaa pitkään urheilijapolkuun seurassamme? Mitä seuramme tarjoaa vanhemmille?

INTO Sports Organization on psyykkisen valmennuksen tuotevalikoima, joka on suunnattu psyykkisten taitojen ja harjoittelun vahvistamiseen urheiluseurassa. Toteutamme tarpeenne mukaan lyhyt- sekä pitkäkestoisia koulutuskokonaisuuksia, asiantuntijaluentoja tai kokonaisuuksia seuran henkilöstölle, seminaareihin sekä työhyvinvointi- ja koulutuspäiville.

Yksilövalmennus

INTO INDIVIDUAL – YKSILÖN PSYYKKINEN VALMENNUS 45 min

Kuinka selviän epäonnistumisista paremmin? Tuntuuko siltä, että harjoittelu ei motivoi? Miksi pää jumittaa kilpailun aikana?

Into Individual valmennus on suunnattu urheilijan yksilöllisten psyykkisten taitojen, osaamisen ja harjoittelun vahvistamiseen. Yksilövalmennuksessa vahvistetaan itsetuntemusta ja psyykkisten voimavarojen tunnistamista sekä arvioidaan yhdessä, mitkä elementit tukevat parhaiten urheilijan harjoittelua ja psyykkistä hyvinvointia.

Into Individual – yksilövalmennus voidaan toteuttaa etäyhteyden kautta tai Inton toimipisteellä Järvenpäässä.

Into Individual valmennuskokonaisuuden sisältö:

 • henkilökohtainen 45 min tapaaminen psyykkisen valmentajan kanssa
 • asiakkaan tavoitteiden mukainen työskentely
 • teemaan sopivia harjoituksia omatoimisesti toteutettavaksi

Hinta: 1 x 45min. = 105€ (sis. alv. 24% = 20,32€)

Tilaa tästä!

INTO INJURY – YKSILÖN PSYYKKINEN VALMENNUS LOUKKAANTUMISEN JA TOIPUMISEN AIKANA 45 min

Mitä voin tehdä, kun en voi harjoitella fyysisesti? Meneekö nuppi jumiin kun harjoittelu loppuu? Osaanko enää, jäänkö muista jälkeen?

Into Injury valmennus on suunnattu urheilijan loukkaantumisen ja toipumisen ajalle psyykkisten taitojen ja mielikuvaharjoittelun vahvistamiseen. Työskentelyn aikana keskitytään yksilöllisiin harjoitteisiin, jotka tähtäävät toipumisen tukemiseen ja arvioidaan urheilijan kokonaistilannetta toipumisen aikana sekä sen jälkeen.

Into Injury valmennuskokonaisuuden sisältö:

 • henkilökohtainen 45 min tapaaminen psyykkisen valmentajan kanssa
 • asiakkaan tavoitteiden mukainen työskentely
 • teemaan sopivia harjoituksia omatoimisesti toteutettavaksi

Hinta: 1 x 45 min = 105€ (sis.alv. 24% = 20,32€)

Tilaa tästä!

INTO ELITE – HUIPPU-URHEILIJAN PSYYKKINEN YKSILÖVALMENNUS

Into Elite palvelu on suunnattu huippu-urheilijan yksilölliseen psyykkisen hyvinvoinnin ja kilpasuoritusten vahvistamiseen. Palvelukokonaisuus suunnitellaan luottamuksellisesti urheilijan kanssa yhteistyössä.

Ota ystävällisesti yhteyttä palvelukokonaisuuden suunnittelemiseksi.

INTO RECOVERY – YKSILÖN PALAUTUMISEN VAHVISTAMISEEN KESKITTYVÄ VALMENNUSKOKONAISUUS

Kuinka voit? Tiedätkö, kuinka voit? Tunnistatko, mitkä asiat vaikuttavat jaksamiseesi ja palautumiseesi? Haluaisitko löytää tehokkaita menetelmiä hyvinvointisi vahvistamiseksi?

Into Recovery valmennuskokonaisuus on suunnattu yksilön hyvinvoinnin ja palautumisen vahvistamiseen. Työskentely aloitetaan toteuttamalla fysiologiseen mittaukseen perustuva 3 vuorokauden mittainen Firstbeat hyvinvointianalyysi, jonka pohjalta suunnitellaan jatkotyöskentelyn päätavoitteet.

Into Recovery valmennuskokonaisuuden sisältö:

 • Firstbeat hyvinvointianalyysin toteuttaminen (kesto 3vrk)
 • 3 x 45min henkilökohtaista työskentelyä psyykkisen valmentajan kanssa
 • teemaan sopivia harjoituksia omatoimisesti toteutettavaksi
 • palaute ja jatkosuositukset

Hinta: 440€ (sis.alv. 24% = 85,16€)

Tilaa tästä!

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI – SYDÄMEN SYKEVÄLIVAIHTELUN SEURANTAAN PERUSTUVA FYSIOLOGINEN MITTAUS (kesto 3 vrk)

Firstbeat hyvinvointianalyysi on sydämen sykevälivaihteluun perustuva yksilöllinen mittaus, joka kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan kuormitustekijöitä harjoittelun aikana ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi antaa tietoa unen laadusta ja riittävyydestä sekä auttaa löytämään ratkaisuja paremman palautumisen saavuttamiseksi.

Hyvinvointianalyysi voidaan toteuttaa myös ryhmille ja joukkueille. Ryhmämittaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti ryhmän koon mukaan. Kerro tarpeesi niin suunnittelemme sinulle kokonaisuuden palvelemaan tiimisi hyvinvointia!

Lue lisää: www.firstbeat.com

Sisältö:

 • Firstbeat hyvinvointianalyysin toteuttaminen (kesto 3vrk)
 • henkilökohtainen kirjallinen ja suullinen palaute (30min)

Hinta: 169€ (sis.alv.24% = 32,71€)

Tilaa tästä!