Olemme suomalainen INTO-valmennus. Toteutamme lyhyt- ja pitkäkestoisia kokonaisuuksia työn kehittämiseen ja työhyvinvoinnin vahvistamiseen psyykkisen valmennuksen tehokkaita menetelmiä hyödyntäen

 

Työelämässä tavoitellaan laadukasta suoriutumista, vahvaa osaamista ja enenevässä määrin myös hyvinvointia. Hyvinvointi ja menestyminen kytkeytyvät kiinteästi toisiinsa. Siihen, miten yksilö toimii itsenäisesti ja osana ryhmää voidaan vaikuttaa laadukkaan työelämän psyykkisen valmennuksen keinoin!

TYÖELÄMÄN PSYYKKINEN VALMENNUS

Työelämän psyykkinen valmennus on työskentelyä, jonka aikana keskitytään yksilön, tiimin tai organisaation psyykkisen hyvinvoinnin ja osaamisen vahvistamiseen. 

LUE LISÄÄ

ASIANTUNTIJALUENNOT JA KOULUTUKSET

Toteutamme monipuolisia lyhyt- ja pitkäkestoisia koulutuskokonaisuuksia, asiantuntijaluentoja ja puheenvuoroja seminaareihin sekä työhyvinvointi- ja koulutuspäiville.

LUE LISÄÄ

 TYÖELÄMÄN FYSIOLOGINEN VALMENNUS

Työelämän fysiologinen valmennus on työskentelyä, jonka aikana keskitytään yksilön, tiimin tai organisaation fysiologisen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

LUE LISÄÄ

Miksi INTO-valmennus?

Työelämän palvelut

Toteutamme ja kehitämme laadukkaita työelämän psyykkisen hyvinvoinnin ja valmennuksen asiantuntijapalveluita sinulle, tiimillesi ja organisaatiollesi käytännönläheisellä tavalla. 

Huippuammattilaiset

Asiantuntijamme ovat laillistettuja sosiaali- tai terveysalan sekä opetus- ja liikunta-alan ammattilaisia. Meillä on pitkä työkokemus työelämän parissa työskentelemisestä. 

Siellä missä sinäkin

Työelämän psyykkisen hyvinvoinnin ja valmennuksen asiantuntijamme työskentelevät valtakunnallisesti siellä missä sinä ja tiimisi toimitte. We work also in english!