Maksuton INTO Webinaari: Lapsen ja nuoren hyvinvoinnin tukeminen arjessa

[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”2″ top_padding=”5″ bottom_padding=”3″ overlay_alpha=”50″ equal_height=”yes” gutter_size=”4″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″ el_class=”inverted-device-order”][vc_column column_width_percent=”100″ position_vertical=”middle” gutter_size=”3″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/2″][vc_custom_heading heading_semantic=”h3″ text_size=”fontsize-155944″]Ke 8.4.2020 klo 13-13.45[/vc_custom_heading][vc_column_text text_lead=”yes”]Arkemme koostuu tutuista rutiineista ja ajoittain myös muutoksista. Me jokainen reagoimme muutoksiin yksilöllisellä tavalla ja pyrimme löytämään arkeemme sopivimmat selviytymiskeinot. Lapset ja nuoret harjoittelevat oman toimintansa ohjausta ja muutostilanteista selviytymistä, jolloin koko perheen stressinhallinta on avainasemassa lasten ja nuorten hyvinvoinnin vahvistamisessa. Aikuisten esimerkin ja avustuksen kautta opitaan tärkeitä taitoja siitä, miten muutostilanteissa voidaan mennä eteenpäin!

Mitkä asiat ovat merkityksellisiä lapsen ja nuoren hyvinvoinnin kannalta ja kuinka voimme tukea hyvinvointia arjessa? Webinaarissa keskustelemme aiheesta ja jaamme vinkkejä siihen, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskustelijoina toimivat psykoterapeutti, psyykkinen valmentaja Laura Andelin sekä liikuntafysiologi, Firstbeat hyvinvointiasiantuntija Tiina Hoffman.

Webinaariin ilmoittautuneille lähetetään tallenne myöhemmin sähköpostiin, joten voit katsoa webinaarin sinulle sopivana ajankohtana.

Ilmoittautuminen on umpeutunut. Kiitos kaikille ilmoittautuneille![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”73647″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *